O nas

Spoznajte BUF

Vizija

BUF Electrical Automation Engineering

Podjetje BUF electrical automation engineering d.o.o. je bilo ustanovljeno na podlagi več kot 12-letnih izkušenj v HVAC-u pri razvoju različnih načinov varčevanja z energijo na podlagi časovnega razporeda, podnebnih razmer in številnih drugih sistemov za varčevanje z energijo. Naša filozofija podjetja ostaja enaka kot v začetku, ko smo začeli svojo pot – ponuditi, dostaviti in vzdrževati najvišje ravni industrijskih standardov.

Z vsem strokovnim znanjem lahko integriramo katerikoli sistem in ga povežemo z našim za optimizacijo pregleda sistema človeškega vmesnika.Odličnost je v središču naše filozofije in se kaže v naši odločnosti, da bomo sprejeli, razvijali in ustvarjali nove tehnologije in tehnike, ki bodo našo industrijo vodile ne le danes, ampak v jutri.

Oblikovanje

Strokovni svetovalci za oblikovanje

BUF je razvrščen kot strokovnjak za industrijo in nudi široko paleto svetovalnih storitev v zvezi s klimatskimi napravami za pomorsko industrijo, vključno z naslednjim:

  • načrtovanje klimatskih sistemov po meri za ladje in zasebne jahte z uporabo najsodobnejših razpoložljivih tehnologij.
  • načrtovanje naknadne vgradnje v sisteme, reševanje težav z uporabo najboljše prakse
  • pregledovanje načrtov in specifikacij za novogradnjo ali nadgradnjo sistema
Strokovnost

Tehniki in inženirji

Naši elektrotehniki imajo širok nabor znanj na vseh področjih elektrotehnike.

Vključno z:

  • Komunikacijski kabel – profibus, profinet, LAN in CAN
  • Signalni kabel
  • Optični in ethernetni kabli in spajanje – po namestitvi – dobavljeni s certificiranimi meritvami
  • Napajalni kabli
  • Izdelava plošč, ožičenje in zagon.

Vsi naši inženirji na področju, zagona in razvoja so v celoti certificirani Siemens in ABB. Redno se izobražujejo o novih izdelkih in razvojnih tehnikah. Naša posebnost ni samo Siemens Simatic 7, temveč tudi zdaj nepodprt Siemens Simatic 5. BUF electrical automation engineering ima posebej zasnovano preskusno napravo, ki omogoča obnovo in garancijo za Step 5 HW. CPU, napajalniki, komunikacijske kartice, analogni vhodi in digitalni izhodi. Vsi Siemens Step 7 HW so dobavljeni z enoletno garancijo in tehnično podporo.

Naši popolnoma certificirani inženirji Intouch in WinCC so specializirani tudi za izdelavo aplikacij HMI. Naše strani HMI omogočajo operaterju največji nadzor z minimalnim naporom, saj so zasnovane izključno na funkcionalnosti sistema.

BUF electrical automation engineering ponuja tudi znanje o sistemski integraciji. Komunikacijski protokoli med HMI, strojno opremo za avtomatizacijo in spletnimi sistemi zahtevajo izkušnje, znanje in natančnost.